Европанорама | Старт | DW | 06.04.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама

Зошто некои Австријци молат бога украинската криза да заврши со Крим? За ова, но и за предизвиците на отцепениот полуостров повеќе во оваа Европанорама, која уште донесува: Одливот на мозоци - клетва за романското општество, 72-годишна баба е успешен приватен детектив, железната дама на Париз наполни 125 години.

Гледај видео 26:14
Now live
26:14 минути