Европанорама | Старт | DW | 19.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама

Корупциски скандал или правосуден заговор - кризата остава штети во Турција; „Кој мами, лета“- закана за доселениците од Бугарија и Романија во Германија; Во данскиот главен град Копенхаген се наоѓа најмалиот хотел во светот.

Гледај видео 26:41
Now live
26:41 минути