Европанорама | Старт | DW | 05.01.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама

Во 83-тата Европанорама ве информираме за претседавачот со ЕУ - Грција, за притисокот со кој се соочува турскиот премиер Ердоган, спорот околу австриската патарина за странци и за тоа кои Германци се најсреќни.

Гледај видео 26:56