Европанорама | Старт | DW | 29.12.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама

Латвија одбројува до воведувањето на еврото, а Португалците се надеваат, доколку добијат помош од Германија, полесно ќе стигнат до банкарските кредити. Европанорамата донесува и информации за значењето на светлината за расположението на луѓето.

Гледај видео 26:45
Now live
26:45 минути