Европанорама 30.06.2013 | Старт | DW | 30.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 30.06.2013

ЕУ ќе биде поголема, но наместо со помпа, 28-та членка на клубот, Хрватска, се дочекува мирно. Соживотот во мултиетнички Лондон пред тешки предизвици. Хотел со три ѕвезди за бездомниците во Брисел.

Гледај видео 25:50
Now live
25:50 минути