Европанорама 29.09.2013 | Старт | DW | 29.09.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 29.09.2013

Во магазинот: Германските избирачи ѝ изгласаа доверба на партијата на Ангела Меркел; Босанските етнички кавги се пречка за бизнисот; На најголемиот панаѓур на светот освен пивото и забавата важна се и носиите - дирндлот.

Гледај видео 26:23
Now live
26:23 минути

.