Европанорама 23.06.2013 | Сите содржини | DW | 23.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 23.06.2013

На 1 јули. Хрватска пристапува кон ЕУ, ова во Германија предизвикува поделено расположение, како што е поделено и во однос на еврото. Европанорамата зборува и за Италија - земја на уметноста: дали е уште така?

Гледај видео 26:05
Now live
26:05 минути