Европанорама 17.11.2013 | Старт | DW | 17.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 17.11.2013

Германија се надева дека ќе добие влада на големата коалиција, a Грција се надева дека догодина ќе ја намали невработеноста. Сиромашниот британски север живее од богатиот југ. Босанско пишано наследство се распаѓа.

Гледај видео 26:30
Now live
26:30 минути