Европанорама 16.06.2013 | Старт | DW | 21.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 16.06.2013

Протести ја запалија Турција, а делови од Германија се под вода. Во Европанорамата уште и за деловните простории, кои се преуредуваат во живеалишта и морските сирени, кои постигнаа Гинисов рекорд.

Гледај видео 26:23
Now live
26:23 минути