Европанорама 14.07.2013 | Старт | DW | 14.07.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 14.07.2013

Проблематичното наследство на Едвард Сноуден е тема во Европанорамата во која говориме и за: раѓањето на генерацијата Гези во Турција, крајот за нелегалните јахти на хрватскиот Јадран, подемот на Козаците во Русија.

Гледај видео 26:09
Now live
26:09 минути