Европанорама 13.10.2013 | Сите содржини | DW | 13.10.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 13.10.2013

Шпанија годинава го подигна прагот за одење во пензија, а Литванија сака да се приклучи во еврозоната. Ова се дел од темите во Европанорамата која донесува информации и за руската царска лоза Романови.

Гледај видео 26:33
Now live
26:33 минути