Европанорама 06.07.2014 | Старт | DW | 06.07.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 06.07.2014

Во ТВ магазинот на Дојче веле ќе гледате: Јазот меѓу богатите и сиромашните Германци сѐ поголем. Мајорка се брани од непристојниот масовен туризам. Мундијалската еуфорија незамислива без сликичките на Панини.

Гледај видео 26:54
Now live
26:54 минути