Европанорама 03.11.2013 | Старт | DW | 03.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама 03.11.2013

Во 74-та Европанорама анализираме колку е безбеден мобилниот телефон на канцеларката Меркел, зборуваме за борбата против десниот екстремизам во Атина, за новите животни во Париз, но и за необичен германски фудбалски клуб

Гледај видео 25:06
Now live
25:06 минути