Европанорама на 16. март 2014 | Старт | DW | 16.03.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Европанорама на 16. март 2014

До каде се амбициите на Владимир Путин? Дали соседите на Русија имаат основа за стравување? Во Европанорамата освен за спорот меѓу Украина и Русија информирајте се и за трендот во исхраната во Франција и за екстремниот спорт: преку камења и корења на едно тркало!

Гледај видео 26:50
Now live
26:50 минути