Евреи и муслимани - врата до врата во Антверпен | Старт | DW | 26.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Евреи и муслимани - врата до врата во Антверпен

Во Антверпен има мирен соживот на една од најголемите еврејски заедници во Европа со нивните соседи муслимани.

Гледај видео 05:14
Now live
05:14 минути