Драконски мерки против бегалците во Унгарија | Сите содржини | DW | 27.08.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Сите содржини

Драконски мерки против бегалците во Унгарија

Изградбата на жичената ограда на унгарско-српската граница е при крај. Состојбата во Унгарија е кошмар за бегалците

Гледај видео 01:53
Now live
01:53 минути

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова