Допрва претстои голема битка | Северна Македонија | DW | 15.11.2006
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Северна Македонија

Допрва претстои голема битка

Интревју со Слаѓана Тасева,член на Антикорупциската комисија.

Македонија ги намалува даноците но и натаму главен проблем е корупцијата.Ова беше и едн аод главните забелешки во извештајот на ЕК за напредокот на земјата кон ЕУ.Слаѓана Тасева за Дојче Веле зборува за проблмеите во битката против корупцијата
Реклама