Договорот со Грција и преминот Маркова нога | Старт | DW | 09.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Договорот со Грција и преминот Маркова нога

Граничниот премин Маркова нога-Герман е затворен шест децении. Со договорот за името со Грција тоа би можело да се промени.

Гледај видео 00:51
Now live
00:51 минути