Добитници и жртви | Македонија | DW | 24.01.2009
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Македонија

Добитници и жртви

Што донесоа досега партиските договори околу кандидатите за претседател на претстојните избори? Можно ли е покрај претседателски и локални избори, до крајот на 2009. да бидат одржани и предвремени парламентарни избори?

default

Реклама