Дино-парк во Португалија | Старт | DW | 10.02.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дино-парк во Португалија

Посетителите на оваа штотуку отворена атракција можат да им се воодушевуваат на преку 120 модели на диносауруси во вистинска големина.

Гледај видео 00:39