Дизајн на иднината | Сите содржини | DW | 20.06.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Дизајн на иднината

Што е добар дизајн? Одговорот на прашањето го доближуваат креациите на 500 дизајнери од 30 земји кои годинава учествуваа на Меѓународниот фестивал за дизајн во Берлин. Фокусот беше ставен на полската дизајнерска сцена.