Дигитализација на фирмите е неопходна | Старт | DW | 14.03.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дигитализација на фирмите е неопходна

Дигитализација од А до Ш - со саемот за компјутерска технологија ЦЕБИТ оваа тема е повторно во фокусот. Mногу фирми комплетно се преструктуираат за да станат „фит“ за иднина. До 2020 година, според истражувањата, вмрежени ќе бидат 50 милијарди работи - од смартфони до стадиони.

Гледај видео 02:06
Now live
02:06 минути