Див слон на неочекувана „екскурзија“ во кинески град | Теми | DW | 25.03.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Див слон на неочекувана „екскурзија“ во кинески град

Видео-снимките на кинеската телевизија, го прикажуваат огромното животно кое изгледа помалку изгубено додека ги „истражува“ улиците на градот Менга во провинцијата Јунан.

Гледај видео 00:25

Прочитај го и ова