Дејвид Боуви и Берлин | Старт | DW | 22.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дејвид Боуви и Берлин

Дејвид Боуви и Берлин- взаемна љубовна приказна. Од 1976-1978 година, уметникот живееше во градот и го вметна Берлин на картата на глобалната поп-култура. За Боуви тоа беше еден извонредно влијателен и продуктивен период.

Гледај видео 01:57
Now live
01:57 минути