Десет причини да го посетите Берлин во декември | Сите содржини | DW | 06.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Десет причини да го посетите Берлин во декември

Германскиот главен град е пулсирачка метропола и магнет за љубителите на ноќниот живот. Во предбожиќниот период Берлин ја прикажува и својата волшебна страна.

Прочитај го и ова