Десет најомилени дестинации во Германија | Сите содржини | DW | 06.09.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Десет најомилени дестинации во Германија

Странските туристи во Германија и оваа година можеа да гласаат за своите најомилени дестинации. Годинава на листата на 10 нај, нај- за првпат не се најде катедралата во Келн, но затоа има нови атракции.