Десет години од нападите во САД | Balkan Booster | DW | 10.08.2011
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Balkan Booster

Десет години од нападите во САД

Како ретко кој настан во поновата историја, терористичките напади на САД на 11-ти септември 2001 година оставија печат на случувањата во следните години. Последиците на терористичките напади се чувствуваат до денес.

WWW-линкови