Деликатесите на северна Италија | Сите содржини | DW | 28.11.2013
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Деликатесите на северна Италија

Регионот Емилиа Ромања во северениот дел на Италија е место како создадено за гурмани. Многу светски прочуени деликатеси потекнуваат токму од Емилиа Ромања.

Гледај видео 02:26
Now live
02:26 минути