Девојчето со супермеморија | Старт | DW | 12.04.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Девојчето со супермеморија

Има седум години а веќе ги препознава знамињата на сите држави во светот- вкупно 205. Вели наскоро ќе ги знае и сите главни градови. Запознајте ја малечката Марија од Прилеп, која патува низ светот со својата меморија.

Гледај видео 01:46