Девет нешта во Германија кои на странците им се чудни | Сите содржини | DW | 07.03.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Панорама

Девет нешта во Германија кои на странците им се чудни

Она што на Германците им е целосно нормално, на некои странци им претставува културен шок. Претставуваме неколку типични примери на однесување и навики, кои во други земји не се баш вообичаени.

Прочитај го и ова