ДВ во дијалог со Вас | Старт | DW | 08.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

ДВ во дијалог со Вас

ДВ сака да стапи во дијалог со Вас и отвори можност да ги коментирате темите опфатени во прилозите на интернет-страницата на македонски јазик. Изнесете го своето мислење, дебатирајте меѓусебе и со нас. За да учествувате во тоа, регистрирајте се преку следниов линк: http://dw.de/p/1DNniАко. Ако веќе имате свој профил на Твитер или Фејсбук, не ви е потребна нова регистрација.

Гледај видео 00:38
Now live
00:38 минути