Да се нахрани светот - невозможна мисија? | Старт | DW | 09.06.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Да се нахрани светот - невозможна мисија?

Зошто во светот гладуваат толку голем број луѓе и дали растечкото конзумирање месо во Азија ќе го заостри проблемот уште повеќе?

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути