Да се замине или да се остане во Грција? | Старт | DW | 07.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Да се замине или да се остане во Грција?

Повеќе од 200.000 Грци ја имаат напуштено земјата од почетокот на кризата. Меѓу нив голем број се млади луѓе. Што мислат младите Грци за иднината?

Гледај видео 02:17
Now live
02:17 минути