Дали „Мојата борба“ денес е сѐ уште опасна? | Старт | DW | 22.12.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Дали „Мојата борба“ денес е сѐ уште опасна?

Мајн кампф“ или „Мојата борба“,дефинитивно најконтроверзната книга во Германија, цели 70 години не смееше да се продава во земјата. Но од почетокот на наредната година расистичкиот ракопис на Адолф Хитлер повторо ќе може да се појави во книжарниците во Германија.

Гледај видео 02:45
Now live
02:45 минути