Дали жените се полоши возачи од мажите? | Теми | DW | 24.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Дали жените се полоши возачи од мажите?

Две жени - возачи од Македонија сакаат да го побијат митот и тврдат - и кај жените и кај мажите има лоши и добри возачи, зависно од темпераментот.

Гледај видео 02:02

Повеќе во Медија центарот

Прочитај го и ова