Дали жените се полоши возачи од мажите? | Панорама | DW | 24.07.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Дали жените се полоши возачи од мажите?

Две жени - возачи од Македонија сакаат да го побијат митот и тврдат - и кај жените и кај мажите има лоши и добри возачи, зависно од темпераментот.

Гледај видео 02:02

Дали жените се полоши возачи од мажите?

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама