Дали бегалската криза е завршена? | Теми | DW | 05.04.2019
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Дали бегалската криза е завршена?

Пренатрупани бегалски кампови, хаос на границите долж Балканската рута- ова во 2015 година беше европско секојдневие. А како е сега? Колку бегалци навистина доаѓаат во Европа и што ги очекува таму?

Гледај видео 02:03

Прочитај го и ова