Грчки протестни новинари | Старт | DW | 13.10.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грчки протестни новинари

Во јуни 2013 година речиси без предупредување беше затворена грчката државна телевизија ЕРТ. Илјадници одеднаш беа невработени. Но околу 400 новинари едноставно продолжија да работат како пиратски медиум, нелегално.

Гледај видео 03:34
Now live
03:34 минути