Грчките реформи-прифатливи или не | Старт | DW | 23.02.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грчките реформи-прифатливи или не

Атина вети да ја достави листата со планирани реформи до Брисел уште денеска, според договорот со ЕУ-партнерите. Таа содржи конкретни предлози за борба против затајувањето данок и корупцијата и социјално поизбалансирани даноци.

Гледај видео 01:03
Now live
01:03 минути