Грчките недвижности повторно интересни на пазарот | Старт | DW | 20.05.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грчките недвижности повторно интересни на пазарот

По повеќегодишна стагнација поради финансиската криза, недвижностите во Грција повторно се на цена, а расте интересот и на странските инвеститори, особено поради ниските цени.

Гледај видео 02:16
Now live
02:16 минути