Грција парализирана од штрајк | Старт | DW | 14.12.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грција парализирана од штрајк

Илјадници Грци протестираат поради невработеноста, сиромаштијата и растечките даноци. Синдикатите повикаа на 24-часовен генерален штрајк, незадоволни од владината политика на штедење.

Гледај видео 01:12