Грците се самоексплоатираат | Старт | DW | 24.12.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грците се самоексплоатираат

Последен спас од невработеноста за многу Грци е самостојната дејност. Она што на прв поглед делува позитивно, има и загрижувачка нота: многумина работат предолго и за да преживеат мора да комбинираат повеќе работни места.

Гледај видео 04:52
Now live
04:52 минути