Грците притиснати од должничката драма | Старт | DW | 09.07.2015
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Грците притиснати од должничката драма

Должничката драма во Грција во моментов исклучително ги преокупира луѓето. Земјата тоне се‘ повеќе во криза. Се зборува за нов пакет-помош, иако досега Грција доби над 400 милијарди евра.

Гледај видео 01:41
Now live
01:41 минути