Графити како инспирација за штофени играчки | Старт | DW | 05.08.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Графити како инспирација за штофени играчки

Графити како инспирација за штофени играчки - две дизајнерки од Берлин сакаат на стритарт-уметноста да и‘ дадат нови димензии.

Гледај видео 02:44
Now live
02:44 минути