Границата на НАТО со Норвешка | Старт | DW | 13.11.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Границата на НАТО со Норвешка

Неодамна возбуда предизвикаа руски бомбардери со долг долет забележани долж границата со Норвешка, зашто никој не ја знае целта на нивните летови. Сосема на север, директно на Баренцовото Море пак, владее сенишна тишина.

Гледај видео 04:58
Now live
04:58 минути