Граматички преглед | Deutsch Interaktiv | DW | 23.05.2012
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Deutsch Interaktiv

Граматички преглед

Тематски преглед на сите граматички вежби во интерактивниот курс

.

Симнувања