Голема сцена за големата Марина Абрамовиќ | Панорама | DW | 20.04.2018
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages
Реклама

Панорама

Голема сцена за големата Марина Абрамовиќ

Марина Абрамовиќ не попусто е една од уметниците кои предизвикуваат најмногу внимание. Во Бундескунстхале, Бон, сега е отворена изложбата „The Cleaner“, најголема ретроспектива на најголемата уметница на перформансот.

Уметницата, по потекло од Југославија, беше присутна и и' поставивме прашање:

Гледај видео 03:20

Голема сцена за големата уметница

Аудио и видео прилози на оваа тема

Реклама