Глад во кризните региони | Старт | DW | 11.03.2017
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Глад во кризните региони

Координаторот за итна хуманитарна помош на ОН, Стивен О'Брајан во Советот за безбeдност со драматични зборови апелираше за помош за милиони луѓе кои во моментов гладуваат во кризните региони во светот.

Гледај видео 00:52