Главоболки поради цената на нафтата | Старт | DW | 25.01.2016
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Старт

Главоболки поради цената на нафтата

Правилото: од ниската цена на нафтата профитира конјуктурата, веќе не важи. Државните приходи од нафтата во многу земји-производители драматично се намалија. Во САД во опасност се и кредитите за нафтените компании.

Гледај видео 01:30
Now live
01:30 минути