Главно е да се има добра забава! | Сите содржини | DW | 04.09.2014
  1. Inhalt
  2. Navigation
  3. Weitere Inhalte
  4. Metanavigation
  5. Suche
  6. Choose from 30 Languages

Теми

Главно е да се има добра забава!

Трки во кал, фрлање чизми, Крејзи кросинг - во Германија има многу натпревари на кои се одмерува силата или брзината или умешноста, а целта е добрата забава. Ги прикажуваме најлудите летни настани.